+31 (0) 10 411 22 38 info@asebv.nl

Advies

In deze tijd met vele veranderingen, stijgende energiekosten, milieuproblematiek, duurzaamheid, alternatieve energiebronnen en nieuwe eisenpakketten, is het vaak moeilijk om tot een goed advies te komen.

ASE wil samen met u als klant, adviseur of installateur naar een passende oplossing zoeken voor de juiste werking van installaties.

Door kennis en veel ervaring met diverse installaties kunnen we u van dienst zijn.

U kunt hierbij denken aan installaties met warmtepompen, bronnen, zonneboilers, weersafhankelijke regelingen, cascadeschakelingen, CO2 regelingen, VAV regelingen, warmte terugwinning en zwembadregelingen. 

Uw problemen zijn uitdagingen voor ons.

ASE BV verzorgt de volledige planning en uitvoering van de complete instrumentatie van uw procesvoering zoals:

Het adviseren over de te plaatsen regelinstallaties
Het tekenen en samenstellen van de regelkast.
Het verzorgen van de bekabeling
Het plaatsen en aansluiten van de regelkast.
Het ontwerpen en testen van de software t.b.v. van de regelkast.
Het in bedrijf stellen en testen van de installatie

Regeltechniek

ASE levert kennis over klimaatsystemen zoals verwarming, airconditioning en luchtbehandeling, kortom: HVAC.

Concreet leveren wij advies op maat over regelsystemen die in staat zijn om gebouwen op de meest economische, efficiënte en milieubewuste wijze te beheersen.

Het blijft niet alleen bij advies, maar wij kunnen deze regelsystemen ontwerpen, bouwen en installeren. 

Regelsystemen beïnvloeden onze dagelijkse levenskwaliteit, denk bijvoorbeeld aan het Frisse Scholen concept wat gesteund wordt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken met als doel betere leerprestaties door een beheerste Co2 gehalte.

Gebouwbeheer

Door middel van een gebouwbeheerssysteem is het mogelijk om de regelingen van de in het gebouw aanwezige elektrische- en mechanische installaties vanuit een centraal punt uit te lezen en aan te sturen. Hierdoor zijn aanzienlijke besparingen in beheers-en onderhoudskosten te behalen.

U kunt hierbij o.a denken aan:

Klimaat-installaties
Veiligheid-systemen
Brandmeld-en blusinstallaties

Het uitvoeren van een gebouwbeheers-systeem is op twee manieren mogelijk: door een beheers -pc voorzien van de benodigde software in het gebouw te plaatsen en deze aan de regel-installatie te koppelen. Vanaf deze pc kan de gehele installatie worden uitgelezen en aangestuurd.

De tweede manier is door gebruik te maken van een internetverbinding. Hierdoor is hetzelfde mogelijk als bij een lokaal geïnstalleerde gebouwbeheerssyteem maar dan vanaf een andere locatie. Op deze manier beheren wij voor diverse bedrijven, scholen en gemeenten de installaties en zorgen ook voor de alarm opvolging. Ook kunnen op afstand temperaturen, tijden en vakanties worden aangepast.